Πολύ σύντομα θα αναρτηθούν μαρτυρίες και σχόλια για το έργο

Στάθης Παναγιωτόπουλος

PADI Master Scuba Diver Trainer

«Αφού πέρασα σχεδόν όλη μου την καταδυτική καριέρα στην Αλόννησο, είχα τη σπάνια ευκαιρία να βουτήξω το αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας. Αυτό ίσως είναι το παλαιότερο προσβάσιμο ναυάγιο αναψυχής στον κόσμο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα μέρος τόσο μοναδικό όσο ο Παρθενώνας. Ένα ενθουσιώδες αξιοθέατο, ειδικά όταν τοποθετείται σε ιστορικό πλαίσιο χρησιμοποιώντας επιστημονικές πληροφορίες. Ανυπομονώ πολύ να καταδυθώ ξανά και να καθοδηγήσω κι άλλους δύτες μέσα από τα χαρακτηριστικά του. Μπράβο!»

Παπαγιάννης Νικόλαος Γεώργιος 

PADI Open water Scuba Instructor /Specialties Instructor

«Η κατάδυση στο κλασσικό ναυάγιο της Περιστέρας στην Αλόννησο είναι ένα ταξίδι τεσσάρων διαστάσεων, στο χώρο και στο χρόνο. Είναι μια ευκαιρία για όλους, έχοντας μεγάλη, μικρή ή και καθόλου εμπειρία στις καταδύσεις, να βουτήξουν στην ιστορία και ταυτόχρονα να εξερευνήσουν την υποβρύχια φυσική κληρονομιά του νησιού.»

Κίμων Παπαδημητρίου

ΔΔ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών ΑΠΘ / Scuba Instructor 

«Η κατανόηση και εκτίμηση για τους ενάλιους θησαυρούς της Μεσογείου στηρίζει την επιστημονική μας αποστολή για τη μελέτη και προστασία των ενάλιων πολιτιστικών αγαθών στη Μεσόγειο, δημιουργώντας δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και της ενάλιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.»

Βασίλης Βούκαλης

Οικονομολόγος / OWSI Dive Instructor

«Ο χαρακτήρας του έργου είναι σημαντικός για όσους ενδιαφέρονται για την ενάλια πολιτιστική μας κληρονομιά στη Μεσόγειο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί πλεονέκτημα για κάθε επαγγελματία που εμπλέκεται σε τέτοιες δραστηριότητες.

Ας το συνειδητοποιήσουμε – η Μεσόγειος θάλασσα και οι θησαυροί της πρέπει να διατηρηθούν…»